Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Wees creatief, kom met oplossingen

In het magazine van NARIM, april 2014 een column van Ad Westerhof. Troostwijk sponsort het NARIM Congres 2014 dat wordt gehouden op 15 mei 2014 in DeFabrique in Utrecht. 

'Experts zijn ervoor de schade op een behoorlijke manier te regelen. Toch is het aantal experts dat in staat is grote schades te regelen, sterk afgenomen. Zo'n 15 jaar geleden waren er ongeveer 250, nu nog maar 40. Veel mensen van die groep van destijds doen geen grote schades meer en zijn andere dingen gaan doen. Een vreemde ontwikkeling: kleine schades worden steeds vaker in de vorm van bulkcontracten weggezet en geautomatiseerd, terwijl er voortdurend minder specialisten voorhanden zijn om grote schades behoorlijk te regelen. Daarvoor heb je ervaring nodig. Zeker als het een schade betreft waarbij de continuïteit van het bedrijf in het geding is en de wereld van de betrokkenen op zijn kop staat.

Lees hier het volledige artikel uit NARIMagazine, april 2014.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer