Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

WAT IS HET WAARD?

Het artikel “WAT IS HET WAARD?” van de auteurs Daan van der Velden en Maarten Boef is onlangs, in de nieuwste editie van het Vakblad voor Cost and Value Engineers gepubliceerd.

Inleiding

Het fenomeen waarde is sinds mensenheugenis onderwerp van discussie. Volgens het Van Dale Groot Woordenboek der Nederlandse taal is waarde de betekenis die iets heeft als bezit of als ruilobject. Om verwarring binnen de taxatiewereld te voorkomen is het van groot belang om aan te geven wat een taxateur onder waarde verstaat. In dit eerste inleidende artikel zal daarom stil gestaan worden bij het concept waarde, om vervolgens aandacht te besteden aan de diverse waardenbegrippen, taxatiebenadering en methodes die veelvuldig worden gebruikt binnen de wereld van taxeren…………………

Klik hier of op de foto voor het artikel.

 

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer