Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Vernieuwd Vastgoedrapport Noord Nederland gepresenteerd

Op donderdag 13 oktober werd voor de 12e keer het vastgoedrapport gepresenteerd in Martiniplaza Groningen. Het vastgoedrapport beschrijft de noordelijke vastgoedmarkt. Het stichtingsbestuur heeft zich ten doel gesteld het vastgoednetwerk in Noord-Nederland te verenigen en te versterken door de organisatie van sponsorbijeenkomsten, themabijeenkomsten, prijsvragen en het jaarlijkse symposium. Daarnaast stelt de stichting de informatie uit het vastgoedrapport beschikbaar aan de markt.

Tijdens het congres Vastgoedrapport 2016 |congres 'Future Real Estate' konden de (meer dan)400 deelnemers inspirerende workshops en lezingen volgen, waarin de laatste trends en ontwikkelingen werden behandeld.

Vernieuwd Vastgoedrapport

Waar in het verleden het rapport werd geschreven door afstudeerstudenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool, is in 2016 gekozen voor een nieuwe opzet.

Niet alleen de onderzoeksstijl is dit jaar anders, ook het rapport zit in een nieuw jasje. Minder tekst, meer beeld. Niet alleen omdat we steeds meer visueel zijn ingesteld, maar ook omdat data steeds breder beschikbaar komt en makkelijker te rubriceren is.

Daardoor is in de nieuwe opzet meer ruimte voor agendering van en discussie over regionale thema’s. Hiervoor is een samenwerking met het Vastgoedlab van de Hanzehogeschool aangegaan. Het Vastgoedlab heeft drie interessante en regionale thema’s voor ons uitgediept: de huisvesting van start-ups, de aantrekkelijkheid van de (Groninger) binnenstad en de gevolgen van een mogelijke komst van een FOC in Assen.

Troostwijk is één van de founders van het Vastgoedrapport en neemt zitting in het stichtingsbestuur.

Klik hier of op de afbeelding voor het vastgoedrapport 2016.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer