Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Vastgoedrapport 2016 | congres 'Future Real Estate'

Op donderdag 13 oktober 2016 vindt het grootste vastgoedsymposium van Noord-Nederland plaats. Stichting Vastgoedrapport Groningen|Assen en Studievereniging Villa '96 hebben hun krachten gebundeld en organiseren hun jaarlijkse congres, met het thema “Future Real Estate”.

De wereld verandert in rap tempo. Juist nu in de vastgoedsector! De markt trekt weer aan, maar welke lessen nemen we mee uit de afgelopen crisisjaren. Wat is het belang van een sterke binnenstad? Hoe ontwikkelt de regionale woningbouwmarkt de komende jaren? Wat is het effect van big data? Wat is de impact van logistiek op retail en steden? Wonen we straks in 3D geprinte huizen?

Dit en meer kun je komen te weten op donderdag 13 oktober. Met inspirerende workshops, lezingen en volop ruimte voor interacties word je meegenomen in de laatste trends en ontwikkelingen. Klik hier voor meer informatie.

Troostwijk is één van de founders van het Vastgoedrapport.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer