Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Uitbreiding certificering ISO 9001:2008 Troostwijk Taxaties B.V.

Mei 2013, Amsterdam 

De ISO Certificering van Troostwijk Taxaties B.V. heeft sinds 2008 betrekking op het onderdeel taxaties van onroerende zaken voor bedrijfseconomische doeleinden, deze taxaties worden uitgevoerd door de  afdeling Bedrijfseconomische Taxaties (BET OZ) binnen Troostwijk Taxaties B.V.

In 2012 heeft Troostwijk het kwaliteitssysteem verder ontwikkeld om in aanmerking te komen voor een uitbreiding van de scope van de ISO Certificering. Deze uitbreiding heeft betrekking op taxaties van roerende en onroerende zaken alsmede kunst voor verzekerings- en bedrijfseconomische doeleinden. 
Voor Troostwijk een grote stap in de ontwikkeling van het kwaliteitssysteem omdat hiermee de gehele unit Troostwijk Taxaties B.V. is gecertificeerd.

Op 21 maart 2013 heeft Troostwijk Taxaties de audit, die is uitgevoerd door Certiked (Certificatie Kennisintensieve Dienstverlening) met goed resultaat afgelegd. Dit betekent dat het certificaat ISO 9001:2008 is uitgebreid. Het nieuwe certificaat heeft betrekking op:

Het taxeren van roerende en onroerende zaken en kunst voor verzekerings- en bedrijfseconomische doeleinden.

De initiële ingangsdatum van dit certificaat is 26 augustus 2008.
Met dit certificaat toont Troostwijk Taxaties aan dat het kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming is bevonden met de eisen van ISO 9001:2008. 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer