Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Turien & Co. verzekeringen kiest voor Apresa 

Standaard hulpmiddelen zoals waardemeters kunnen niet altijd worden ingezet, voor het bepalen van de waarde van de inboedel. Door de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Apresa, kunnen de premium relaties van Turien & Co. vanaf heden tegen een gereduceerd tarief een beroep doen op de Appraisal Service.
 
Met de Apparaisal Service kan gemakkelijk en deskundig de waarde van de inboedel én de herbouwwaarde van bungalows, villa’s of landhuizen worden bepaald. Ook wordt er tijdens de risico-inspectie advies verstrekt over inbraak- en brandpreventie en aangegeven of een taxatie van kunst en kostbaarheden wenselijk is.
Wanneer een relatie van deze service gebruik maakt verleent Turien & Co. maar liefst zes jaar garantie tegen onderverzekering, dit voorkomt vervelende situaties na schade.
 
De premium verzekerden van Turien & Co. mogen van Apresa een uitstekende service en kwaliteit verwachten. Apresa staat voor een onafhankelijk waardeoordeel. Bovendien zijn de hoog gekwalificeerde medewerkers getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie. Apresa is om die reden een waardevolle uitbreiding van het Turien & Co. netwerk.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer