Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk zet de strijd tegen kanker voort met haar deelname aan Alpe d'HuZes 2013

Troostwijk zet de strijd tegen kanker voort met haar deelname aan Alpe d’ HuZes 2013.
 
Vorig jaar heeft Troostwijk met een team van acht collega’s voor de eerste keer deelgenomen aan Alpe d’HuZes. In alle opzichten was dit een geslaagde missie. Binnen ons bedrijf ontstond een saamhorigheid, waarbij men zich realiseerde hoe belangrijk het is om gezamenlijk de krachten te bundelen voor dit goede doel.  Dit heeft bij ons geleid tot een totale inzameling die onze verwachting heeft overtroffen.
 
Alhoewel er de afgelopen jaren veel vooruitgang is geboekt, is de strijd tegen kanker nog lang niet gestreden. Dagelijks worden vrienden, familie en collega’s  getroffen door deze ziekte en helaas verliezen mensen ook nog iedere dag de ongelijke strijd tegen deze ziekte. Troostwijk heeft vorig jaar de handschoen opgepakt en na de eerste deelname in 2012 was duidelijk dat stoppen geen optie is. Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn zullen alle Troostwijk medewerkers, en in het bijzonder acht kanjers op de fiets, dit jaar weer hun uiterste best doen om onze deelname tot een groot succes te maken.
 
Mogen wij op uw steun rekenen? Klik hier en doe een donatie aan de Troostwijk actie.
 
U kan alle verrichtingen van het team volgen via onze Facebook pagina.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer