Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk versterkt zichzelf met de komst van Frans van Hoeken

Amsterdam, 16 december 2016 - Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Frans van Hoeken. Van Hoeken gaat per 2 januari 2017 bij Troostwijk aan de slag als Director of Valuations. Frans van Hoeken is 22 jaar verbonden geweest aan DTZ Zadelhoff, waarvan 17 jaar als partner voor Taxaties en 6 jaar als onderdeel van het Dagelijks Bestuur. Onder zijn leiding groeide de Taxatieafdeling van DTZ Zadelhoff uit tot de grootste taxatieafdeling van Nederland (circa 140 personen). De fusie met Cushman & Wakefield (medio november 2016) beschouwde Van Hoeken als een natuurlijk momentum om zijn vastgoed-carrière voort te zetten buiten de nieuwe fusie-organisatie.

Klik hier voor het persbericht

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer