Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

TROOSTWIJK SPREEKT

Marcel de Boer, Managing Director Troostwijk, spreekt op 22 april tijdens de Woningcorporatie Dag 2014 ‘Praktische oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen’ op Nyenrode.

Woningcorporatie Dag 2014 Praktische oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen

 ‘Woningcorporaties beleven turbulente tijden en zoeken naar oplossingen om de woningvoorraad met nieuwe woningen uit te breiden, de bestaande voorraad te renoveren en bovendien een grote slag te maken in verduurzaming. De thema’s financiering en samenwerking zijn onlosmakelijk hiermee verbonden. Op de Woningcorporatiedag 2014 worden oplossingen uit de praktijk besproken voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Deze dag biedt u kennis en inzichten voor een sterke woningcorporatie en oplossingen om mee aan de slag te gaan.’    
Marcel de Boer spreekt op deze dag in het thema onderdeel financiering en samenwerking over hoe je stuurt op het rendement van de vastgoedportefeuille.

Meer informatie Woningcorporatie Dag 2014 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer