Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk sponsort dreamteams TU Delft

Troostwijk sponsort diverse dreamteams van de TU Delft met een waardering van hun eigendommen. Recentelijk heeft Troostwijk de inventarissen, aanwezig in werkplaatsen en kantoren/denktanks van het Formula Student Team, het project MARCH Team en het Team NOVA van de TU Delft gewaardeerd.

 

Het ondersteunen van educatieve, culturele en maatschappelijk betrokken organisaties is een belangrijk strategisch speerpunt van Troostwijk en is door onze hele organisatie verweven. Corporate Responsibility gaat over ons commitment aan duurzame ontwikkeling en over onze betrokkenheid bij de samenleving waarin we wonen en werken.

 

Troostwijk wenst alle dreamteams succes bij hun oplossingen van vandaag bij de uitdagingen van morgen. Wij zijn trots dat we hier een bijdrage aan kunnen en mogen leveren.

 

     

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer