Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Sensitivity Scan

De Sensitivity Scan (TSS) is de adviestool van Troostwijk die niet alleen de waarde bepaalt van het vastgoed, maar daar direct een analyse aan toevoegt over marktontwikkelingen en omstandigheden die deze waarde beïnvloeden.

Troostwijk heeft de voordelen van een taxatie en die van een adviesproduct samen gebracht in de Troostwijk Sensitivity Scan. Op basis van de verkregen informatie wordt door een deskundige taxateur de marktwaarde berekend waarbij rekening wordt gehouden met de meest actuele regelgeving en taxatierichtlijnen.

Vervolgens is het op basis van de bij Troostwijk aanwezige data, kennis en kunde de gevoeligheid van de marktwaarde te bepalen met behulp van Monte Carlo simulaties. De Monte Carlo-simulatie is een techniek waarbij een berekening niet één keer maar vele malen wordt gesimuleerd, elke keer met andere startcondities.

Klik hier voor meer informatie. 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer