Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Research publiceert de Troostwijk Index voor het vierde kwartaal van 2017

Amsterdam, 2 oktober 2017 - Troostwijk Research publiceert vandaag de Troostwijk Index voor het vierde kwartaal van 2017. De index - speciaal ontwikkeld voor de verzekeringsbranche - geeft op basis van de ontwikkeling van de kostprijs van bedrijfs- en kantoorgebouwen, woningen en bedrijfsinventaris een indicatie voor de kosten van verzekeringen voor deze objecten.
Net als voorgaande kwartalen zijn ook in Q4 de bouwkosten voor zowel woningen (+0,8%) als bedrijfs- en kantoorgebouwen (beide +1,2%) gestegen. Ten opzichte van een jaar eerder is er sprake van een stijging van 2,0% van de kosten voor de bouw van woningen en 2,1% voor die van bedrijfsgebouwen en kantoren.
 
Troostwijk publiceert haar Index, die binnen de verzekeringsbranche als een belangrijke standaard geldt, inmiddels voor het zestiende jaar. In het verleden volgde de verzekeringsbranche de indexcijfers die gepubliceerd werden door het Verbond van Verzekeraars. Sinds het Verbond dat niet meer doet, verwijst zij naar informatie die door gerenommeerde organisaties als het CBS, Reed Business en Troostwijk worden gepubliceerd.
 
Klik hier voor het persbericht

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer