Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Real Estate lanceert ‘SENSITIVITY SCAN’

Op 2 februari 2016 is de Troostwijk Sensitivity Scan (TSS) gelanceerd, een nieuwe adviestool van Troostwijk die niet alleen de waarde bepaalt van het vastgoed, maar daar direct een analyse aan toevoegt over marktontwikkelingen en omstandigheden die deze waarde beïnvloeden.

Vervolgens is het op basis van de bij Troostwijk aanwezige data, kennis en kunde de gevoeligheid van de marktwaarde te bepalen met behulp van Monte Carlo simulaties. De Monte Carlo-simulatie is een techniek waarbij een berekening niet één keer maar vele malen wordt gesimuleerd, elke keer met andere startcondities. Het resultaat van deze simulatie is een kansverdeling van mogelijke uitkomsten.

Het doel van de scan is om aan- en verkoopbeslissingen van vastgoedobjecten en portefeuilleanalyses realistischer en actueler te maken en daarmee in potentie rendabeler.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer