Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Real Estate lanceert opleidingspakket voor taxatieprofessionals

Amsterdam, 26 mei 2016 - Troostwijk Real Estate B.V. lanceert vandaag 'Valuing Sustainability'. Dit opleidingspakket helpt taxatieprofessionals met het herkennen en wegen van duurzaamheidskenmerken in hun dagelijkse vastgoedwaarderingspraktijk. Troostwijk heeft het opleidingspakket ontwikkeld als deelnemer in het RenoValue-consortium, dat is opgericht door de Europese Unie en tot doel heeft een standaard tool te ontwikkelen voor het meten van duurzaamheid van vastgoedobjecten. Het consortium bestaat verder uit het RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors, het KIT (Karlsruhe Institute of Technology), CBRE, het KAPE (Polish National Energy Conservation Agency), Skanska en Business Solutions Europa.

Klik hier voor het persbericht.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer