Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk maakt stap voorwaarts in Waardevaststellingen

Troostwijk Taxaties signaleert al geruime tijd een groeiende vraag naar waardevaststellingen voor verzekeringsdoeleinden die uitgevoerd worden in opdracht van verzekeraars, volmachten en assurantiemakelaars.

Naast de bestaande samenwerking met AON, Marsh en ABN Amro kunnen wij u nu met trots berichten dat Troostwijk sinds kort een unieke samenwerking heeft met Delta Lloyd, a.s.r. en FGD. Via de website biedt Troostwijk de mogelijkheid aan Verzekeraars of gevolmachtigden om direct een aanvraag te doen. 

Een waardevaststelling van Troostwijk is een waardering zonder een uitgebreid rapport op itemniveau maar mét een overzichtelijke rapportage met daarin totaalbedragen. Een Troostwijk Waardevaststelling wordt door onze taxateurs uitgevoerd in opdracht van verzekeraars of gevolmachtigden. De taxateur stelt samen met de verzekeringnemer de waarde vast van de gebouwen, huurdersbelangen en inventarissen en adviseert eventueel over te verzekeren bedragen van voorraden en bedrijfsschade. 

Met een Troostwijk waardevaststelling is uw relatie verzekerd van de juiste bedragen op de polis.

Lees meer

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer