Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk KENNIS Event “Fundamentele keuzes in Zorgvastgoed”

Troostwijk organiseert, in samenwerking met Parnassia Groep en Youké sterke jeugd, op 26 maart 2014 het KENNIS Event “Fundamentele keuzes in Zorgvastgoed” op landgoed Zonnestraal te Hilversum.

Dit event is speciaal voor toezichthouders, bestuurders en vastgoedmanagers van zorginstellingen. 
Doel van dit KENNIS Event is om de deelnemers meer of een ander inzicht te geven in de praktische kant van hun eigen vastgoedvraagstukken. Op het programma staan sprekers van Parnassia Groep, Youké sterke jeugd en KPMG Corporate Finance.

Deze middag staat het thema “Fundamentele keuzes in zorgvastgoed” centraal omdat er volgens meerdere onderzoeken de komende jaren minimaal 3 miljard euro afgeschreven moet worden op vastgoed in met name de zorgsector. Een aantal zorginstellingen is begonnen met herwaarderen en afschrijven (impairment), maar de echte pijn zal nog komen.

Daarnaast bezitten veel instellingen verouderd zorgvastgoed die voor een eventuele herontwikkeling in aanmerking komen, maar wat kom je tegen bij een herontwikkeling? Aan de hand van een praktijkvoorbeeld  zal deze vraag uitgebreid worden beantwoord.    

Op 26 maart a.s. zijn de aangemelde deelnemers vanaf 14.00 uur van harte welkom om zich te laten informeren door de sprekers aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Meer informatie over Troostwijk KENNIS Events? Mail naar: kennisevent@troostwijk.nl 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer