Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Groep officiële sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds

Na een jarenlange prettige zakelijke samenwerking tussen de Troostwijk Groep en het Ronald McDonald Kinderfonds hebben beide partijen deze samenwerking geformaliseerd in een sponsorovereenkomst.

Gezien de achtergrond van het Ronald McDonald Kinderfonds en de maatschappelijke bijdrage die het fonds levert is de Troostwijk Groep bereid om voor de minimale periode van 6 jaar zich aan het Ronald McDonald Kinderfonds te verbinden.

Deze verbintenis houdt in dat Troostwijk haar diensten aanbiedt in de vorm van taxaties benodigd ten behoeve van de verzekeringen voor de inventaris en de opstallen van de Ronald McDonald Huizen.

Troostwijk handelt hiermee vanuit de Corporate Responsibility (CR) gedachte. CR is een belangrijk strategisch speerpunt van Troostwijk en is door de hele organisatie verweven. CR gaat over de commitment van Troostwijk aan duurzame ontwikkeling en over onze betrokkenheid bij de samenleving waarin we wonen en werken. 

Klik hier voor het volledige bericht.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer