Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk fietst voor het goede doel!

Troostwijk organiseerde dit jaar voor de tweede keer de Benefiets-tour. Het evenement, stond net als de 1e editie en onze voorgaande drie deelnames aan Alpe d’HuZes, in het teken van de strijd tegen kanker.

Op vrijdag 9 september 2016 startten de deelnemers in de middag bij ons hoofdkantoor in Amsterdam, vanuit Amsterdam werd er onder een prachtig nazomer zonnetje  koers gezet naar het pittoreske Spaarndam. Daarna vervolgde het peloton haar weg naar de enige klim van de dag, één van de 5e categorie, het kopje van Bloemendaal. De geur van het zilte zeezout trok aan de renners en zo volgde een prachtig stuk van 20 km langs de boulevard en door de duinen tot aan Noordwijk. De rijrichting was goed uitgekozen want de weg terug naar Amsterdam hadden de renners de wind vol in de rug.

In totaal hebben de renners zo’n 90 kilometer voor het goede doel afgelegd en een fantastisch bedrag van ruim € 1.000,- voor KWF-Kankerbestrijding fonds opgehaald.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer