Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk en Von Reth willen onafhankelijk onderzoeksbureau voor alle contra-experts

Er komt een onafhankelijk bureau dat uitsluitend voor verzekerden onderzoek gaat verrichten naar de oorzaak van brand- en inbraakschades. Het is een project van de expertisebureaus Troostwijk en Von Reth en het nieuwe bureau kan ingeschakeld worden door alle contra-expertisebureaus. Ook is er een keurmerk voor contra-expertise in de maak. Het zijn de initiatieven van Ad Westerhof die, hoewel al 40 jaar actief in de expertisebranche, nog niet van plan is het rustig aan te gaan doen. 

Door op de volgende link te klikken is het hele interview in het AssurantieMagazine van 25 oktober 2013 te lezen: interview.

Ook in het Schade-Magazine is hier in een nieuwsitem aandacht aan besteedt. 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer