Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk aanwezig op de FERMA in Maastricht

Ook deze keer is ons internationale taxatienetwerk ArcaLaudis vertegenwoordigd met een stand op het FERMA Risk Management Forum 2013.

Tijdens de FERMA zullen onze ArcaLaudis partners van Cabinet Roux (Frankrijk), Troostwijk Roux Expertises (België), IndustriVärderingar (Zweden), John Foord Asia (Singapore) en Roux Italia (Italië), tezamen met een delegatie van Troostwijk, de ArcaLaudis stand bemannen. 
Troostwijk Groep is de leidende partner in ArcaLaudis.

Het FERMA Risk Management Forum wordt om de 2 jaar gehouden en vindt dit jaar plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2013 in het MECC in Maastricht.  

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer