Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Top 100 Netwerkers: Frans van Hoeken is verkozen tot de beste netwerker van 2017!

De afgelopen weken kon er voor de zesde jaar op een rij door de lezers van Vastgoedjournaal gestemd worden op de beste netwerker in de vastgoedsector. Hier is massaal (11.631 stemmen) gehoor aangegeven en de winnaar is bekend.

Frans van Hoeken - Troostwijk Taxaties         

“Wow! Ik ben zeer vereerd dat zovelen kennelijk op mij hebben gestemd. Mijn netwerk is enorm toegenomen sinds mijn recente overstap naar Troostwijk en BDO. Ondanks Big Data is de vastgoedsector gelukkig toch nog steeds vooral ook een people’s business.”

Bron: vastgoedjournaal

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer