Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Tegemoetkoming in onderhoud Rijksmonument: Komend jaar mogelijk de laatste keer?

Het onderhouden of restaureren van monumenten is kostbaar. Het behouden van authentieke elementen vraagt veel aandacht en een flink deel van de onderhoudsbegroting. Veel eigenaren van een rijksmonument zijn niet op de hoogte van de subsidiemogelijkheden voor renovatie en onderhoud. Met een gedegen plan kan subsidie worden gevraagd voor de helft van de onderhoudskosten voor monumenten.

In 2018 zal dit voor de laatste keer mogelijk zijn binnen de kaders van de Instandhoudingssubsidie ook wel bekend als de BRIM regeling of Instandhoudingsubsidie.

Troostwijk heeft tot op heden vele eigenaren van Rijksmonument mogen ondersteunen in het aanvraagtraject met een speciaal voor dit doel opgesteld herbouwwaarderapport. Sinds 2 jaar hebben Troostwijk en Van Draeckeburgh de handen in een geslagen om u in dit gehele traject te ondersteunen. In 2017 heeft deze samenwerking geleid tot een kort onderzoek. Dit onderzoek zal de komende jaren verder worden doorgezet.  

De laatste jaren hebben wij onze relaties actief geïnformeerd over deze subsidie mogelijkheid. Een aantal heeft reeds actief gereageerd op onze mailing. In 2016 hebben we de Bibliotheek van Den Bosch kunnen ondersteunen in een succesvol aanvraagtraject. In 2017 zijn ook weer diverse aanvraagtrajecten in gang gezet.

Heeft u behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Immers deze instandhoudingssubsidie zal in 2018 zijn laatste jaar in gaan, tenzij het nieuwe kabinet de regeling verlengt dan wel een nieuwe vorm zal geven. Dus zorg dat u deze laatste kans niet laat lopen.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer