Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Publicatie 'De Nederlandse Logistieke Vastgoedmarkt 2014'

De afdeling Research van Troostwijk publiceert het rapport ‘De Nederlandse Logistieke Vastgoedmarkt 2014’.
In het rapport een terugblik op het afgelopen jaar en er wordt vooruit gekeken naar het komende jaar.

2014 was een jaar van licht economisch herstel, daar waar in 2013 gemiddeld gezien nog sprake was van een lichte economische krimp. Echter is het economisch herstel al ingezet sinds medio 2013, dit herstel heeft zich doorgezet in 2014. Het herstel dat optrad in 2014 werd voornamelijk gedreven door een toename van de in- en uitvoer van goederen. Twee andere belangrijke pijlers van de economie, de consumptieve bestedingen van huishoudens en overheid, lieten een stabiliserende beweging zien. De ontwikkeling van de sectoren Handel & Vervoer en Opslag zijn altijd van groot belang voor de Nederlandse economie, immers bijna 23% van de werkgelegenheid in Nederland is terug te vinden in deze sectoren. 

Download hier het volledige rapport.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer