Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Publicatie 'De Nederlandse Logistieke Vastgoedmarkt 2013'

De afdeling Research van Troostwijk publiceert het rapport ‘De Nederlandse Logistieke Vastgoedmarkt 2013’
In het rapport een terugblik op het afgelopen jaar en er wordt vooruit gekeken naar het komende jaar.

Het afgelopen jaar stond nog volop in het teken van de economische crisis. Pas in de tweede helft van het jaar vertoonde de economie tekenen van herstel.
De vooruitzichten voor de Nederlandse economie zijn voor 2014 aanzienlijk gunstiger dan in 2013. Naar verwachting zal de economie groeien, hoewel beperkt.

Download hier het volledige rapport.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer