Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Pieter Lardinois maakt de overstap naar Troostwijk Taxaties

Amsterdam, 11 januari 2017 - Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Pieter Lardinois. Met ingang van 2017 heeft Pieter Lardinois, MSc MRICS de overstap gemaakt van Nadorp Taxaties naar Troostwijk Taxaties. Lardinois is de afgelopen 16 jaren verbonden geweest aan Nadorp Taxaties met als focus het gebied Haaglanden en WOZ-advisering. Daarnaast is Lardinois sedert vele jaren docent bij de Academie voor Vastgoed.

Lardinois: “De taxatiewereld is enorm in beweging. Het taxeren wordt steeds meer een teamprestatie en daarom kies ik nu bewust voor aansluiting bij een grotere organisatie. Troostwijk is een mooi bedrijf met een mooie naam waar ik veel vertrouwen in heb.” In een eerdere fase van zijn taxatie-carrière maakte Lardinois deel uit van de directie van de taxatieafdeling van DTZ Zadelhoff en was hij werkzaam bij A.D. van Dijk Consultants.

Frans van Hoeken: “Troostwijk is blij met de komst van Pieter. Iemand met zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van taxaties is zeldzaam. De overstap van Pieter past in een tijd waarin taxatiebureaus een minimale kritische massa moeten hebben om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen bij concurrerende tarieven.”  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel de Boer op 31(0)20- 666 6640.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer