Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Ook het tweede Troostwijk Kennis Event groot succes!!!

Woensdag 26 maart heeft het tweede Troostwijk Kennis Event plaats gevonden. Het thema voor deze keer was “Fundamentele keuzes in Zorgvastgoed” speciaal voor toezichthouders, bestuurders en vastgoedmanagers in de zorg.

Dit Kennis Event is een initiatief van Troostwijk en is in samenwerking met Parnassia Groep en Youké sterke jeurgd samengesteld. Diverse sprekers hebben tijdens het Kennis Event aan de hand van praktijkvoorbeelden hun ervaringen gedeeld.

Zo sprak Dirk Faber van KPMG Corporate Finance over de uitdagingen en kansen voor zorgvastgoed, Martin van der Waal van Youké sterke jeugd nam het thema ‘fusie en herhuisvesting in één slag’ onder de loep en tot slot presenteerden Paul de Bot en Hein Schouwenaars van Parnassia Groep het onderwerp ’wat kom je tegen bij een herontwikkelingsproject’. 

Doel van dit Kennis Event was om de aanwezigen meer of een ander inzicht te geven in de praktische kant van hun eigen vastgoedvraagstukken. 
Fundamentele keuzes in zorgvastgoed was deze middag het centrale thema omdat er volgens diverse onderzoeken ‘de komende jaren minimaal 3 miljard euro afgeschreven moet worden op vastgoed in met name de zorgsector’. Een aantal zorginstellingen is begonnen met herwaarderen en afschrijven (impairment), maar de echte pijn zal nog komen.

Een aantal quotes van de sprekers:

Vlnr: Martin van der Waal, Dirk Faber, Paul de Bot, Marcel de Boer, Jos van Niewkoop

Met het organiseren van Kennis Events tracht Troostwijk te voorzien aan de behoeftevraag uit de markt. Vaak merken wij dat meerdere branche gerelateerde organisaties hetzelfde adviesverzoek bij ons indienen. Met het creëren van dit kennisplatform in samenwerking met diverse organisaties kan  worden voorzien in deze behoefte. 

Uit een eerste terugkoppeling van de aanwezigen blijkt dat ook dit  Troostwijk Kennis Event een groot succes was!

Troostwijk 
Kennis van huis uit

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer