Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

NARIM Award 2013 voor Ad Westerhof

De NARIM Award 2013 is toegekend aan Ad Westerhof. Westerhof kreeg de onderscheiding tijdens het NARIM Congres 2013 op 18 april in de Grote Kerk in Naarden Vesting.

NARIM-voorzitter Annemarie Schouw overhandigde de NARIM Award aan de totaal verraste Ad Westerhof. Westerhof kreeg de onderscheiding vanwege zijn vele verdiensten voor de branche. Hij is algemeen directeur van de Troostwijk Groep, een van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer