Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Na een uitstap van 8 jaar keert Pieter Bakker terug bij Troostwijk

Amsterdam, 20 december 2016 - Vanaf 1 januari zal Pieter Bakker weer deel uit maken van Troostwijk Groep. Na een uitstap van 8 jaar als directielid bij Lengkeek, keert hij terug op het nest waar hij van 1990 tot 2009 al werkzaam was. Bij Troostwijk zal Pieter zijn opgedane ervaring en kennis aanwenden om de groei van het bedrijf mede verder vorm te geven.

Wiebe Westerhof  (CEO Troostwijk Groep) is verheugd met zijn komst: “ nadat Pieter zijn werkzaamheden bij Lengkeek had afgerond, zijn wij weer in contact gekomen en hebben we de goede relatie die er nog altijd was, weer een nieuwe invulling gegeven.

klik hier voor het persbericht

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer