Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Marcel de Boer wint Top 100 netwerkers

Massaler dan ooit hebben de lezers van Vastgoedjournaal gestemd op de Top 100 Netwerkers in het vastgoed.

Ettelijke duizenden online uitgebrachte stemmen hebben een nieuwe winnaar opgeleverd. Opvallend is de opmars van netwerkers die slim gebruik maken van nieuwe media zoals Twitter en LinkedIn.

De winnaar van de Top 100 Netwerkers van 2014 is Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Real Estate. Met de uitverkiezing van De Boer als de nieuwe nummer 1 lost hij Eric Verwey van Verwey Vastgoed af die vorig jaar de lijst aanvoerde. Verwey blijft overigens hoog in de top tien staan met een sterke vierde plaats.

Quote Marcel de Boer: "Wat ben ik verrast dat de lezers van Vastgoedjournaal.nl zo massaal hebben gestemd. Recent heeft Troostwijk de publieksprijs gewonnen voor het meest onafhankelijke taxatiebureau en ben ik voorzitter geworden van NVM Business. Wellicht dat deze twee recente ontwikkelingen ervoor hebben gezorgd dat er veel lezers op mij hebben gestemd. Een groot netwerk hebben in een sector is prettig, een netwerk onderhouden en koesteren is veel belangrijker".

Bijzonder is de aanhoudende opmars van Gerben van Dijk van Vernieuwing Bouw. Hij bezet de tweede plaats, net achter Marcel de Boer. Van Dijk geldt als het schoolvoorbeeld van de moderne manier van netwerken in het vastgoed door handig gebruik te maken van social media als Twitter en LinkedIn om de markt te bereiken. Hetzelfde geldt voor Daan van der Vorm. Die kreeg zoveel stemmen dat hij op de derde plaats belandde in onze netwerkerslijst. Van der Vorm heeft deze hoge klassering onder meer te danken door zijn niet aflatende getwitter over alle mogelijke kwesties in de vastgoedmarkt.

De plaatsen 5 tot en met 10 zijn vergeven aan de klassieke rasnetwerkers zoals Coen van Oostrom en René Buck, beiden ooit winnaars van de Top 100 Netwerkers in eerdere jaren. Ook Eduard Schaepman van belegger Chalet Groep hoort in dit rijtje thuis. Hij geeft acte de présence op alle mogelijke vastgoedevenementen. Stille maar desondanks zeer actieve netwerkers zijn Henk Jagersma van Syntrus Achmea RE&F en Taco de Groot van beursfonds Vastned. Goed voor de plaatsen acht en negen.

Een ander opvallende verschuiving is de plaats van Annemarie van Doorn. Zij is pas sinds kort voor DGBC actief maar heeft zoveel stemmen gekregen dat zij de hoogst geplaatste vrouw in de lijst is. Van Doorn (plaats 11) streeft hierbij Annelou de Groot (Vastned) voorbij.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer