Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Het taxeren van kunst: een vak apart

Apresa in jubileumuitgave van VRT Magazine. 

Vandaag verschijnt de jubileumuitgave van het VRT magazine. Dit magazine wordt vandaag tijdens het VRT Symposium gepresenteerd. In het magazine o.a. een artikel over Apresa.

VRT Symposium 22 mei 2014
Het symposium dat het VRT jaarlijks organiseert voor haar geregistreerden en relaties is dit jaar extra feestelijk vanwege het 10-jarig bestaan van het Register. In het stadion Galgenwaard te Utrecht staat het programma dit jaar geheel in het teken van ‘waarde’; de waarde van tien jaar VRT, de waarde van de taxateurs en de waarde van het vak, nu en in de toekomst. Maar ook de waarde van de onderlinge relatie tussen de taxateurs is van groot belang. Ook daaraan wordt dit jaar veel aandacht besteed.

Het artikel over Apresa in het magazine is hier te lezen: Het taxeren van kunst: een vak apart.

Apresa is een onderdeel van Troostwijk Groep B.V. www.apresa.nl

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer