Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Het event Design Verzameld en verzekerd was een groot succes!

Op 13 september organiseerde Apresa (onderdeel van Troostwijk) het event Design Verzameld en verzekerd in hét toonaangevende instituut op het gebied van design en architectuur, Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Tijdens het event kwamen er diverse deskundigen aan het woord.

De eerste spreker was Jan Dirk de Kruijff taxateur van Apresa, in zijn presentatie behandelde hij de verschillende vormen /stromingen van Design door de eeuwen heen, het was een boeide presentatie. De tweede presentatie stond in het teken van Design onder de hamer. Marcel Brouwer van Vendu Notarishuis vertelde over de manier waarop Design wordt geveild en over wat hij in de praktijk zoal tegenkomt.

Hetty Berens conservator van Huis Sonneveld was de volgende spreker, zij vertelde over de museum woning “Huis Sonneveld”, die zich naast het nieuw instituut bevindt. Als laatste spreker was Stephanie Schulze taxateur van Apresa aan de beurt. Haar onderwerp “Waarde bepalen en taxeren” was leerzaam.

Uit een eerste terugkoppeling van de aanwezigen blijkt dat het event “Design Verzameld en verzekerd” een groot succes was.

 


 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer