Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

FIRA Platform

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons. Bij dit certificaat behoort het Bronzen MVO rapport. Met dit rapport kunnen wij aan al onze klanten en leveranciers laten zien dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel vormt van onze bedrijfsstrategie en maakt het onze MVO-prestaties inzichtelijk. Onze klanten vragen hier steeds meer om en nu kunnen wij dat in één keer aantonen.

De kwaliteit van onze dienstverlening ligt op een hoog niveau. Onder kwaliteit verstaat Troostwijk zaken als het kennisniveau van taxateurs en experts, doorlooptijden, bescherming gegevens, klachtenverwerking, aansprakelijkheid en een gedragscode, waarin zaken als integriteit en onafhankelijkheid zijn beschreven.

In de afgelopen jaren heeft Troostwijk actief beleid gevoerd op het verminderen van papiergebruik, afname energiegebruik door het duurzamer maken van huisvesting, het plaatsen van oplaadpunten voor elektrische auto’s, etc.

Maatschappelijke betrokkenheid

Ook onze deelname aan Alpe d’HuZes en sponsoring van het Ronald McDonaldfonds en Artis zijn sprekende voorbeelden. Met ons traineeship en het feit dat Troostwijk een erkend leerbedrijf is toont Troostwijk aan dat er voortdurend geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling en opleiding van de medewerkers. Maatschappelijke betrokkenheid laten wij onder andere zien door de diversiteit aan bestuurlijke functies, die veel van onze collega’s binnen en buiten ons vakgebied bekleden.

Klik voor meer informatie over het FIRA Platform op onderstaand logo. Mocht u ons rapport willen inzien neem dan contact met ons op via kwaliteit@troostwijk.nl.

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer