Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Expo Real 2012

Ook dit jaar zal Troostwijk Real Estate B.V. in samenwerking met dochteronderneming Roux Deutschland GmbH aanwezig zijn op de EXPO REAL, hét jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche in Duitsland. De EXPO REAL wordt gehouden van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober 2012 en vindt plaats in München.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken tijdens de EXPO REAL, kunt u contact opnemen met Marcel de Boer MRICS of Jako ten Holter MRE onder nummer 020-66 66 666. U bent van harte welkom op onze stand, in hal A1.430.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer