Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Eerste Troostwijk KENNIS Event groot succes!!!

Woensdag 20 november werd het eerste Troostwijk KENNIS Event gehouden met als thema “Woningcorporaties & Vastgoed”.

Woningbouwcorporaties en de institutionele beleggers; een wereld van verschil
Met de veranderende regels van toezichthouders voor woningcorporaties beginnen deze werelden steeds meer op elkaar te lijken. Welke lessen kunnen de woningcorporaties leren van de wereld van de institutionele beleggers en wat kunnen institutionele beleggers leren van woningcorporaties.

Troostwijk bracht de twee werelden van woningcorporaties en beleggers samen op 20 november 2013 op Landgoed Zonnestraal in Hilversum. 

Onder de deelnemers bevonden zich naast woningcorporaties ook institutionele beleggers en overige vastgoedprofessionals. 

Programma: Visie op veranderende regelgeving
Drie sprekers verwoordden hun visie op het thema ‘Woningcorpraties & Vastgoed’: Roland van Hecke RA van BDO Accountants, drs. Peter Ebbelinghaus RBA van Ymere en Wim Wensing van Amvest. 
Daarna volgde onder leiding van Marcel de Boer de discussie met alle aanwezigen.

Uit een eerste terugkoppeling van de aanwezigen blijkt dat het Troostwijk Kennis Event een groot succes was. 

van links naar rechts: Marcel de Boer, Wim Wensing, Roland van Hecke, Peter Ebbelinghaus

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer