Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Delta Lloyd en Troostwijk in het Nieuws

Delta Lloyd claimt de eerste verzekeraar te zijn die een garantie tegen onderverzekering aanbiedt voor bedrijfsschade. Zo’n verzekering vergoedt de misgelopen brutowinst door schade aan het bedrijfsgebouw, de inventaris of andere bedrijfsmiddelen.

Van belang is dat de brutowinst en de termijn van de schade-uitkering goed worden vastgesteld. Vooral de uitkeringstermijn blijkt in de praktijk vaak te kort te zijn waardoor een bedrijf nog niet volledig hersteld is. De garantie tegen onderverzekering zorgt er voor dat een ondernemer de tijd krijgt die nodig is om zijn bedrijf weer te laten draaien.

Wens
Volgens Delta Lloyd bleek uit gesprekken met verzekeringsadviseurs en klanten dat een garantie tegen onderverzekering een grote wens was. “Wij zijn dan ook blij dat we dit nu als eerste verzekeraar in de markt kunnen aanbieden”, zegt Arjan Nollen, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd.

Berekening
Delta Lloyd laat Troostwijk Taxaties & Expertises een beoordeling doen om zowel de brutowinst als de uitkeringstermijn nauwkeurig te berekenen. Bij bedrijfsschade is vooral de berekening van de termijn van de schade-uitkering lastig. In de meeste gevallen wordt er voor een uitkeringstermijn van 52 weken gekozen. In de praktijk blijkt dit vaak te kort te zijn. Delta Lloyd garandeert dan naast deze uitkeringstermijn een extra termijn van maximaal 26 weken. De garantie tegen onderverzekering op bedrijfsschade valt onder de Bedrijfsschadeverzekering van het Ondernemerspakket.
 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer