Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Definitief programma Waarderingscongres op Nyenrode 16 september

Waarderingscongres: Waarde toevoegen aan uw vastgoed
16 september 2014 
 
Een nieuw licht op de waarderingsvraagstukken

Locatie: Universiteit Nyenrode Breukelen

Waarderingsvraagstukken worden vaak verteld vanuit het perspectief van de taxateur.  Maar wat is de impact van de nieuwe richtlijnen? Hoe kunnen de nieuwe regels in uw voordeel werken als het gaat om de jaarrekening, investeringsbeslissingen en fraudepreventie?

Waar ligt uw invloed om de waarde van uw vastgoed te beschermen? Wat zijn de factoren die inzicht en afweging bepalen? Dat is niet alleen de locatie van het vastgoed, duur van het huurcontract en de kredietwaardigheid van de huurder. Maar ook uw rendementsdoelstellingen en andere (object-specifieke) risico’s spelen een belangrijke rol.
We geven u een inkijk in de sociaal demografische ontwikkelingen van morgen die van invloed zijn op de vestigingsvraag. Vervolgens slaan we een brug naar de praktijk met boeiende verhalen van professionals die het klappen van de zweep kennen.

Het waarderingscongres wordt geleid door middagvoorzitter Marcel de Boer MRICS, Algemeen Directeur, Troostwijk.

Voor het definitieve programma, klik hier.

Inschrijven kan nog steeds!

De sprekers leggen het praktische belang uit van de nieuwe taxatieregels voor beleggers, vastgoedmanagers, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.

Voor 175,00 euro (excl. BTW) heeft u een geheel verzorgde middag inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel achteraf. Stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp ‘Waarderingscongres’. Vermeld ook uw adres in uw mail. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

 

 

Vastgoedjournaal.nl  is mediapartner van de Vastgoedwaarderingsdag 2014

 

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer