Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

De nieuwe taxatierealiteit, Marcel de Boer in VGVisie #10

‘Change manager’ en ‘bruggenbouwer’ Marcel de Boer is als directeur van Troostwijk Taxaties en als voorzitter van de vakgroep NVM Business de juiste man op de juiste plaats. Sinds mei 2014 vormt hij de motor achter de realisatie van een nieuwe taxatierealiteit die de vastgoedsector van een nieuw, professioneel fundament moet voorzien.

Door alle wateren gewassen en niet alleen op vastgoedgebied. Zo kun je Marcel de Boer zonder overdrijving omschrijven. Zo was hij in dienst van de Japanse projectontwikkelaar Kajima betrokken bij de verkoop van het 568.000 m2 grote Nissan-distributieterrein. En als Manager Real Estate was hij bij ING onder andere medeverantwoordelijk voor het gehele kantorennetwerk. Hij stapte over naar Troostwijk op het moment dat daar net het makelaarskantoor was verkocht aan Jones Lang LaSalle en de vastgoedmarkt instortte. Een ‘change manager’ noemt hij zichzelf en als voorzitter van de vakgroep NVM Business, sinds mei 2014, lijkt hij dan ook de juiste man op de juiste plaats. Temeer daar zijn persoonlijke missie overeenkomt met die van NVM Business: ‘De professionalisering van het vak van vastgoedtaxateur, als onderdeel van de nieuwe taxatierealiteit waar we keihard aan werken.’

                         Lees hier het hele artikel.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer