Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Dag van de Vastgoedwaardering

Op 17 november 2016 organiseren het Vastgoedjournaal en Troostwijk voor de 3e keer de Dag van de Vastgoedwaardering. Op de Dag van de Vastgoedwaardering staan vraagstukken als: Hoe duurzaam en waardevast zijn uw bezittingen en hoe zorgt u voor risicobeheersing van uw vastgoed centraal.

Uiteraard gaat deze dag op veel meer belangrijke zaken in. Zo worden de deelnemers bij gesproken over de nieuwe standaard van IASB over leases (IFRS) die grote impact zal hebben op jaarrekeningen, het versterken van de rol van taxateurs binnen de transitie naar bijna-energie neutrale gebouwen. Ook komen innovatieve turn-key oplossingen voor bedrijfshuisvesting aanbod en krijgen de deelnemers handreikingen om de regie te houden in geval van calamiteiten met hun vastgoed.

Klik hier voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer