Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

BRIM 2016

Subsidie voor het onderhoud van monumenten
Het onderhouden of restaureren van monumenten is kostbaar. Het behouden van authentieke elementen vraagt veel aandacht en een flink deel van de onderhoudsbegroting. Veel eigenaren van een rijksmonument zijn niet op de hoogte van de subsidiemogelijkheden voor renovatie en onderhoud. Met een gedegen plan kan subsidie worden gevraagd voor de helft van de onderhoudskosten voor monumenten.

SIM/BRIM subsidie voor cultureel erfgoed
Nederland telt bijna 62.000 rijksmonumenten: gebouwen met een cultuurhistorische waarde die behouden moeten blijven voor de toekomst. Sinds de jaren negentig stelt de overheid daarom budget beschikbaar ter stimulering van het onderhoud. De SIM/BRIM subsidie is bedoeld voor sober en doelmatig onderhoud.

Subsidie aanvragen: vóór 31 maart 2016
Troostwijk kan met haar partner Van Draeckeburgh, de Nederlandse specialist voor subsidievraagstukken van vastgoedeigenaren onderzoeken of u de subsidie kunt aanschrijven. Daarnaast kunnen we zorgen voor een goed onderbouwde aanvraag voor de herbouwwaarde en het bouwkundige onderhoudsplan.

Aanvragen voor BRIM subsidie moeten voor 31 maart 2016 worden ingediend bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Na deze datum is de tender gesloten.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer