Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

1e Troostwijk Benefietstour geslaagd!

Dit jaar organiseerde Troostwijk voor de eerste keer de Benefiets-tour. Het evenement, stond net als onze voorgaande drie deelnames aan Alpe d’HuZes, in het teken van de strijd tegen kanker.

Op vrijdag 11 september 2015 startten de deelnemers in de middag bij ons hoofdkantoor in Amsterdam, vanuit daar werd er koers gezet naar de Loosdrechtse plassen, om uiteindelijk weer terug te keren in Amsterdam.

De Troostwijk renners hebben in totaal 100 kilometer voor het goede doel afgelegd en een fantastisch bedrag van € 3.500,- voor KWF-Kankerbestrijding fonds opgehaald.

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer