Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

10 jarig jubileum Symposium Vastgoedrapport drukbezocht

Dinsdag 28 oktober vond op initiatief van Stichting Vastgoedrapportage Groningen Assen in samenwerking met Troostwijk de tiende editie van het symposium ten behoeve van het Vastgoedrapport Groningen Assen plaats. Om kwart over drie in de middag was de Stadsschouwburg in Groningen gevuld met ongeveer 400 vastgoedprofessionals en gebruikers. 

De stichting geeft jaarlijks het vastgoedrapport Groningen | Assen uit. Dit rapport beschrijft de vastgoedmarkt in deze regio en het geeft een helder overzicht van alle trends en ontwikkelingen. De stichting wil met haar rapport en het vastgoedsymposium een platform zijn voor de uitwisseling van vastgoedkennis. Het doel is om op deze manier bij te dragen aan het verhogen van de transparantie en het bevorderen van een professionele Noordelijke vastgoedmarkt.

Het rapport komt tot stand in samenwerking met de faculteit Bedijfskunde, afdeling Vastgoed en Makelaardij van de Hanzehogeschool Groningen en Troostwijk Taxaties B.V.

Voor meer informatie over het symposium of om het rapport te downloaden klik hier.

 

                

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer