Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Leo Kuipers - Ondernemer

Ondernemer Leo Kuipers had vorig jaar te maken met een grote brand in een van zijn panden. “Een bijzonder vervelende situatie, die bovendien een enorme hoeveelheid werk meebrengt”, vertelt Kuipers. “Het is op dat soort momenten cruciaal dat je kunt bouwen op de mensen binnen de organisatie, maar zeker ook op je adviseurs.”

Heldere communicatie centraal
Via een tussenpersoon kreeg Kuipers de firma Troostwijk aangeraden voor het uitvoeren van een contra-expertise. Kuipers: “Vanaf het eerste moment was er een uitstekende match, het voelde meteen goed. Het viel me op dat er door de mensen van Troostwijk erg goed wordt samengewerkt met de verschillende betrokken partijen, zoals aannemers, onderaannemers en natuurlijk verzekeraars. De lijntjes zijn kort en heldere communicatie staat centraal. Als opdrachtgever is het natuurlijk prettig om op ieder moment te weten waar je aan toe bent. Daarnaast ben je zelf ook actief onderdeel van het proces en krijgt regelmatig de vraag: dit zouden wij doen, maar hoe denkt u er eigenlijk zelf over?”

Uitstekende rapportages
Kuipers: “Troostwijk draagt goede oplossingen aan, met een uitstekende onderbouwing. Daarbij springen er twee belangrijke eigenschappen uit wat mij betreft. Om te beginnen is er bijzonder weinig discussie tussen partijen, dat vind ik prettig werken. Het scheelt natuurlijk tijd, maar het zorgt er ook voor dat de sfeer goed blijft. Daarnaast zitten de rapportages gewoon goed in elkaar, wat er natuurlijk ook weer voor zorgt dat er weinig onenigheid ontstaat. Door het tempo waarin er wordt gewerkt en de mate waarin er snel resultaat wordt geboekt, krijg je in een samenwerking met Troostwijk zonder meer value for money.”

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer