Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Jacques Hanegraaf - eigenaar Card Benelux

Oud-profwielrenner en ondernemer Jacques Hanegraaf is eigenaar van Card Benelux in Roosendaal, importeur en leverancier van wielersportartikelen en van de exclusieve racefietsen van onder andere het merk Pinarello, waar profteam Sky op rijdt.

“Mijn onderneming werd in 2015 getroffen door een brand”, vertelt Hanegraaf. “Bij een dergelijke ingrijpende gebeurtenis heb je behoefte aan acute ondersteuning van adviseurs die een combinatie van expertise en snelheid laten zien. Je wilt niets over het hoofd zien en snel in actie komen. Mijn verzekeringstussenpersoon Meeus was zeer actief en regelde meteen een contra-expert voor me. Zo kwam ik direct in contact met een van de specialisten van Troostwijk en dat bleek bijzonder waardevol.”

De dag na de brand zat Hanegraaf aan tafel met verschillende partijen, onder meer om de omvang van de schade inzichtelijk te krijgen en uiteraard ook om in kaart te brengen wat op verzekeringsgebied precies de gevolgen waren. “Mathijs Hoek van Troostwijk had de leiding tijdens dat gesprek. Hij straalde een enorme rust uit en spiegelde me in stappen voor wat er stond te gebeuren en ook wat er daarbij van mij werd verwacht. Je realiseert je op zo’n moment niet wat er precies gedaan moet worden, maar het is geweldig als iemand met ervaring dat coördineert. Ook in het vervolgtraject in de weken na de brand nam hij me mee door alle noodzakelijke stappen.”

Hanegraaf vergelijkt de werkwijze van Troostwijk-professionals met die van topsporters. “Ze zijn deskundig en weten binnen no-time hoe ze een probleem te lijf moeten gaan. Echt weten wat je doet in extreme situaties en op het juiste moment in actie komen, dat zijn kenmerken van succesvolle sporters, van winnaars. Bij de afwikkeling van de gevolgen van een bijzonder akelig voorval als een bedrijfsbrand zijn zij echt je ogen en oren in een land waar je - gelukkig - nog nooit bent geweest.”

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer