Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Bert Kleijweg - Senior Manager Facilitair Bedrijf Menzis

De coöperatie Menzis bestaat uit onder andere de zorgverzekeraars Menzis, AnderZorg, Azivo en de Menzis-zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem. Bert Kleijweg is sinds 2008 werkzaam bij Menzis als senior-manager van het Facilitair Bedrijf.

We hebben inmiddels al een flink aantal jaren een uitstekende relatie met Troostwijk”, vertelt Kleijweg. “Zij ondersteunen ons op vastgoedgebied, zowel op strategisch als tactisch niveau. Een complex traject - waarbij ik samenwerkte met Troostwijk’s Jako Ten Holter - had betrekking op een huurcontract met een van onze grotere huurders, dat werd opengebroken. Daar hoorde natuurlijk een stevige onderhandeling bij, waar ik graag iemand met kennis van de markt bij wilde hebben. Dat werd Jako. Een bijzonder ervaren professionals en echt iemand met een naam op dit gebied. Hij fungeerde als intermediair tussen ons eigen team en de huurder en dat werkte bijzonder prettig. Jako was naast adviseur ook echt een sparringpartner.” Ten Holter onderhandelde ook namens Menzis succesvol met de verhuurder van een etage die de zorgverzekeraar huurde in Den Haag.

In een ander traject waarin Kleijweg zich liet bijstaan door het Troostwijk-team stond een groot stuk bouwgrond centraal, waarover al erg lang gesprekken met de gemeente werden gevoerd. Kleijweg: “Het plan was om daar woningen te bouwen, waarvoor ook al een bouwer klaarstond. Ook hier hadden we weer sterk de behoefte om externe kennis naar binnen te halen. Samen met Maarten Boef van Troostwijk zijn we opnieuw het gesprek met betrokkenen bij de gemeente aangegaan, op het niveau van de business case en de waardering.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer