Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Arno Snoeren - Head of Accounting / Controller bij Vastned

Arno Snoeren is Head of Accounting / Controller bij Vastned. De onderneming investeert in winkelvastgoed in een select aantal steden in Europa en in Istanbul. Daarbij ligt de focus op het beste winkelvastgoed in populaire winkelstraten, de zogenaamde 'premium city high street shops'. De huurders van Vastned zijn toonaangevende internationale en nationale retailmerken. Zij hebben in totaal maar liefst 88.000 vierkante meter winkelruimte in gebruik.

Prime vastgoedsegment
“Vastned werkt al meer dan tien jaar met Troostwijk samen”, vertelt Snoeren. Als controller is hij eindverantwoordelijk op het gebied van accounting in meerdere Europese landen en Istanbul. “Onze focus ligt sterk op het prime vastgoedsegment. Hoewel ook daar de markt niet eenvoudig te noemen is, heeft het non-prime segment het zonder meer lastiger. De premium cities hebben doorgaans een positieve demografische groei, een sterke koopkracht en toeristische aantrekkingskracht. Dat is dan ook waar wij aanwezig zijn.” 

Gedetailleerde vragen en rapportages
Zijn organisatie laat ieder jaar een deel van de vastgoedportefeuille in Nederland door de professionals van Troostwijk taxeren in het kader van het afsluiten van opstal- en brandverzekeringen. “Zo calculeren zij bijvoorbeeld voor ons wat het zou kosten om een pand opnieuw te bouwen als dat onverhoopt verwoest zou worden. Dat bepaalt het te verzekeren bedrag. De werkwijze van Troostwijk kenmerkt zich door een sterke mate van grondigheid. De mensen met wie ik werk, zoals mijn vaste aanspreekpunt Pieter van Fulpen, stellen zeer gedetailleerde vragen en leveren dito rapportages op. Er wordt actief meegedacht. Vastgoedtaxatie in dit deel van de markt is zonder meer specialistisch werk, waarbij er door Troostwijk zichtbaar is gekozen voor een pragmatische aanpak. Het is geen toeval dat wij ieder jaar weer voor deze organisatie kiezen.”

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer