Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Arjen de Jong - CFO Kloeckner Metals ODS Nederland

Kloeckner Metals ODS Nederland (ODS) is specialist op het gebied van staalproducten, non-ferroproducten en materialen voor de bouw en industrie. Er werken in Nederland ruim 400 mensen, die een omzet van zo’n 220 miljoen euro realiseren.

Een aantal jaren geleden hadden wij het voornemen ons vastgoed in Amsterdam te vervreemden”, vertelt De Jong. “Wij werkten toen al enige tijd plezierig samen met de professionals van Troostwijk Real Estate. “Het was een moeizame periode, met het hoogtepunt van de crisis net achter de rug. Niet het beste moment om geïnteresseerde partijen te vinden voor onze opstallen en grond. Troostwijk stelde zich bijzonder voortvarend op en zocht actief mee in het zoeken naar verkoopmogelijkheden. Daarbij ging het nadrukkelijk om meer dan makelaarswerk. We hebben erg veel gehad aan de kracht van het Troostwijk-netwerk en aan hun creativiteit. Echt een verschil met andere marktpartijen.”

Troostwijk realiseerde voor ODS uiteindelijk de verkoop van een terrein met opstallen en een tweede terrein zonder. Ook werd een hal aangehuurd. “Wat ik zeer waardeer aan de werkwijze van Troostwijk is de bereidheid net even verder te denken dan de gebruikelijke oplossingen. Je hoort niet snel ‘dat kan niet’. Er wordt doorgezet tot er een resultaat is.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer