Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Angela van ’t Slot - VU medisch centrum

Angela van ’t Slot is sinds januari 2016 Unithoofd Huisvestingservices van  VU medisch centrum. Zij werkt regelmatig samen met de taxatiespecialisten van Troostwijk, bijvoorbeeld voor verzekeringsdoeleinden. 

“Het taxeren van ziekenhuizen - zowel het pand zelf als het interieur - is echt een vak apart”, zegt Van ’t Slot. “Je kunt een willekeurige taxateur niet vragen een advies uit te brengen over een operatiekamer of andere specifieke ruimte in een ziekenhuis. Het vraagt echt om ervaring, opleiding en inzicht. Troostwijk staat binnen het Nederlandse ziekenhuiswezen bekend als kenner op dit gebied en heeft een uitstekende reputatie.”

Van ’t Slot is erg te spreken over de toegankelijkheid en het pragmatisme van de Troostwijk-taxateurs. “Ik heb inmiddels met een aantal mensen te maken gehad en zij hebben stuk voor stuk een aangename manier van werken. Niet omslachtig of onnodig ingewikkeld, maar gewoon concreet en to the point. Erg prettig.” Zij typeert de Troostwijk-aanpak als gedegen. “Je merkt dat je met vakmensen te maken hebt die weten wat zij doen. Dat zorgt voor een soepel proces met een prettig eindresultaat.”

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer