Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Verzekeringstaxaties product informatie

Gebouwen

Vaste taxatie uitgebreid
Alle gebouwen worden uitgebreid omschreven en gewaardeerd.

A4 rapportage
Op één pagina worden puntsgewijs de bouwkundige kenmerken van het gebouw vermeld, alsmede de waarde aangevuld met een foto.

Inventaris

Vaste taxatie uitgebreid
Bij deze rapportage wordt op detailniveau gespecificeerd en gewaardeerd.

Verkorte rapportage
In het rapport wordt alle kleine inventaris bijv. per ruimte of afdeling onder een totaalbedrag gerapporteerd. Van de overige inventaris wordt een korte omschrijving per item en een bijbehorende waarde aangegeven.

Inventaris en gebouwen in één rapportage

Walk through taxatie
Deze taxatie kent een rapportage waarbij zonder specificatie van activa de getaxeerde bedragen worden gerapporteerd. Eventueel wel opgesplitst naar deelgebieden ivm MPL bepaling. 
In het rapport wordt – indien van toepassing – melding gemaakt van zowel de inventaris als gebouwen 
Deze rapportage vindt alleen plaats bij grote ondernemingen (multinationals) die zelf met hun verzekeraar afspraken kunnen maken over de toepassing bij een eventuele schade

De waardebepaling
Bij deze rapportage worden op een A4-tje zowel de gebouwen, inventaris en soms goederen en bedrijfsschadebelang gerapporteerd. 
Deze waarderingen betreffen altijd portefeuille taxaties in opdracht van een assurantietussenpersoon of verzekeraar.

* binnen enkele minuten ontvangt u een verzekeringstaxatie offerte op maat in PDF!

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

SWERMA Stockholm

- 19/03/2018 -

Troostwijk Groep is met ingang van maart 2018 één van de drie hoofdsponsors van SWERMA (Swedish Risk Management Association) geworden.

Samen met AIG en Aon zal Troostwijk educatieve sessies verzorgen voor SWERMA leden.

Afgelopen week was Troostwijk aanwezig op het Risk Forum van SWERMA in Stockholm. Onderstaand de foto van de bestuursleden en sponsoren.

 

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!