Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Verzekeringstaxaties

U heeft natuurlijk een verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris. Maar hoe is het gesteld met de verzekerde waarde die vastligt in uw polis? Weet u zeker dat uw eigendommen niet oververzekerd of onderverzekerd zijn? Kortom: is uw risicobeheer op orde?

Troostwijk Verzekeringstaxaties
Bij schade aan uw gebouwen of inventaris kan discussie ontstaan over de verzekerde waarden. Bij oudere eigendommen krijgt u bovendien door afschrijving een lagere uitkering. Dit voorkomt u met een vaste verzekeringstaxatie. Een verzekeringstaxatie biedt waarborging van uw bedrijfscontinuïteit bij schade. Dit is wettelijk geregeld in artikel 7:960 BW.

Uiteindelijk wilt u na een schade ook werkelijk schadeloos gesteld worden. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Onze ervaren taxateurs staan garant voor een betrouwbaar, actueel taxatierapport en een sterkere positie als u onverhoopt door schade getroffen wordt. 

* binnen enkele minuten ontvangt u een verzekeringstaxatie offerte op maat in PDF!

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!