Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Sensitivity Scan

De Sensitivity Scan (TSS) is de adviestool van Troostwijk die niet alleen de waarde bepaalt van het vastgoed, maar daar direct een analyse aan toevoegt over marktontwikkelingen en omstandigheden die deze waarde beïnvloeden.

Troostwijk heeft de voordelen van een taxatie en die van een adviesproduct samen gebracht in de Troostwijk Sensitivity Scan. Op basis van de verkregen informatie wordt door een deskundige taxateur de marktwaarde berekend waarbij rekening wordt gehouden met de meest actuele regelgeving en taxatierichtlijnen.

Vervolgens is het op basis van de bij Troostwijk aanwezige data, kennis en kunde de gevoeligheid van de marktwaarde te bepalen met behulp van Monte Carlo simulaties. De Monte Carlo-simulatie is een techniek waarbij een berekening niet één keer maar vele malen wordt gesimuleerd, elke keer met andere startcondities. Het resultaat van deze simulatie is een kansverdeling van mogelijke uitkomsten.

Het doel van de scan is om aan- en verkoopbeslissingen van vastgoedobjecten en portefeuilleanalyses realistischer en actueler te maken  en daarmee in potentie rendabeler.

Het product
De onderdelen van de Troostwijk Sensitivity Scan: 
- Inleiding
- Project- en locatieanalyse
- Marktanalyse
- Recapitulatie taxatie
- Advies: Monte Carlo-simulatie en what if scenario op basis van nowcasting
- Conclusies en aanbevelingen

De voordelen
Met de Troostwijk Sensitivity Scan:
- Brengt u het beste van een taxatie- en een adviesproduct bijeen;
- Geeft u invulling aan de tot nu toe onderbelichte aanbeveling 18 van de PTA;
- Bent u in staat om weloverwogen strategische beslissingen te kunnen nemen. 

Meer informatie
Maak nu vrijblijvend een afspraak, waarin wij de exacte werking nader kunnen toelichten.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!